O nama

NAŠA MISIJA

Kao jedinka težićemo ka tome da neprestano radimo i razvijamo se, da budemo prvi izbor korisnika prilikom odabira kako online apoteke na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine, a tako i Vaše lokalne apoteke od povjerenja u Banjoj Luci. Želimo da budemo baš ono što i samo ime govori o nama!

NAŠA PRIČA

Ponosni smo što asortiman TopPharm apoteke obuhvata sve što u potpunosti zadovoljava naše korisnike uz stručni kadar koji je spreman da pruži tople i profesionalne savjete ne samo o primjeni lijekova već i o kulturi zdravog života.

NAŠ PRISTUP

Rad u apoteci obavlja se u skladu sa smjernicama dobre apotekarske prakse i dostignutim standardima u apotekarskoj djelatnosti. Pored prometa na malo kao i dizanja lijekova na recept, u apoteci možete da se snabdijete i dječijom hranom i opremom, dijetetskim proizvodima, zdravom hranom, bezglutenskim proizvodima, poznatim dermokozmetičkim brendovima, prirodnom kozmetikom i drugim sredstvima za zaštitu zdravlja, kao i proizvodima biljnog porijekla. Dajemo savjete o pravilnoj primjeni i čuvanju lijekova, kao i usluge čija je svrha promocija zdravlja i prevencije bolesti, uz smjernice vezane za zdravstveno vaspitanje, očuvanje i unapređivanje zdravlja građana.

Poslovanje TopPharm online apoteke se zasniva na jednostavnosti, trensparentnosti i mogućnosti brze, lake i sigurne kupovine bilo kad i sa svakog mjesta. Naš cilj je da svim korisnicima omogućimo najtraženije dermatokozmetičke i dekorativne proizvode, kao i širok asortiman suplementacije, medicinskih sredstava i lijekova za kućnu apoteku po najpovoljnijim cijenama, uz kratak rok isporuke.